Normal

Herkese merhaba!


Nemesis Kitap On Air, yeni yayınıyla karşınızda.

Bugün, yine mutfağımızdan bir haberimiz var.

Kusursuz Veda, Kan Ağacı, Leyl, Mutsuz Çocukların Tanrısı ve Evvel Zaman İçimde kitaplarının sevilen yazarı Jale Demirdöğen’in yeni kitabı Normal için hazırlıklara başladık.


Normal’in ekim ayında çıkması planlanıyor. Instagram hesabımızda tanıtımlara başladık, kitabı merak edenler sayfamızı ziyaret ederek paylaşımları takip edebilir.

Ayrıca, yazarımız Jale Demirdöğen’in instagram sayfasını da takip etmeyi unutmayın :)




Haberiniz Var mı?

Herkese merhaba!
Arayı fazla açmadan yeni yazımızı yayınlayalım istedik :)

Haberdar olmayan kaldı mı bilmiyoruz ama biz yine de bir konuya değinmek istiyoruz.

Kampanyalar!

D&R son dönem indirimleriyle okurları fazlasıyla mutlu etti. Biz de Nemesis Kitap olarak, kitaplarımızla 9.90 TL ve 3 al 2 öde kampanyalarında yer alıyoruz.



Görsel: @birbeninhalleri



Bu yazıda bahsetmek istediğimizse 9.90 TL indirimi. İndirim kapsamındaki kitaplarımız şunlar:

  • Bir Hayalin Peşinde
  • Suikast
  • Atatürk’ü Ben Öldürdüm
  • Külkedisi’nin Zayıflama Hikâyesi


Görsel: @birbeninhalleri
9.90 TL’lik fiyatlarla alabileceğiniz bu kitaplara hem www.dr.com.tr sitesinden hem de D&R mağazalarından ulaşabiliyorsunuz.

Bu arada, kampanya süresince dikkatimizi çeken bir ayrıntıyı da paylaşmak istiyoruz. Görünen o ki, bu kampanyanın en öne çıkan kitaplarından biri Külkedisi’nin Zayıflama Hikâyesi oldu. Eğlenceli ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bu kitabımız için çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Eğer hâlâ kararsızlık hissediyorsanız, sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımları da takip etmenizi öneriyoruz :)

Bu aralar sık sık dediğimiz gibi: En yakınınızdaki D&R mağazasını ziyaret etmenin tam zamanı. Kampanya bitmeden ya da kitaplar tükenmeden acele edin hadi! ;)
BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI